Fuji Pro Photo Center - Поръчай снимки онлайн, календари, сувенири, фотокниги и др. - Условия

Регистрация

За да може да използвате предлаганите от нас услуги първо трябва да се регистрирате в сайта. Във формата за регистрация попълнете адреса на който по подразбиране ще се изпращат готовите снимки или поръчаните от Вас стоки. Ако снимките трябва да се доставят до друг адрес, може да посочите това преди да завършите поръчката си.

Редактиране на снимки

За да промените размера, изрежете или завъртите снимка използвайте онлайн редактора за снимки Phixr, или десктоп програма по Ваш избор.

Поръчка

Прочетете внимателно условията преди да се съгласите с тях. Отбележете желаните от Вас размер и вид хартия за отпечатване на снимките. За да направите индивидуална промяна на броя или формата на снимки поставете мишката върху желана снимки. След като направите Вашата поръчка наш служител ще се свърже с Вас на посочения в регистрацията телефонен номер, за да потвърдите поръчката.

Плащане и получаване на поръчката

Плащането на поръчката се извършва при нейното получаване. При получаването на поръчката ще заплатите сумата на поръчката, плюс сумата за доставка. Ако не използвате услугите на "Лео Експрес", ще заплатите и такса за наложен платеж на куриера. Цените на куриерските услуги може да видите като кликнете върху името на съответната фирма в долния среден панел на сайта.

Общи условия

 1. С регистрацията си във Snimki.Fuji.bg, Вие се съгласявате с условията по-долу.
 2. Fuji Pro Photo Center няма право да предоставя данните Ви на трети лица.
 3. Fuji Pro Photo Center няма право да предоставя материалите качени от Вас в сайта на трети лица.
 4. Fuji Pro Photo Center може да Ви изпраща търговски съобщения с актуални цени и промоции свързани с услугите които предлага (може да се откажете от получаването на бюлетин, като натиснете линка "отпиши ме", който се намира в края на всяко съобщение).
 5. Всички обявени в сайта цени са за 1 (един) брой, с включен ДДС.
 6. Клиента заплаща цената на доставка, която е до 6 лв за пратки до 2 кг, и над тази сума за пратки над 2 кг. Подробна информация за цените на пратките, клиентите могат да открият на сайта на партньорите ни от Лео Експрес: http://www.leoexpres.bg/calculator.php
 7. Обаждане към фирмата-търговец е на цената на един градски разговор от стационарен телефон, и на цена, определена от тарифния план на съответния мобилен оператор, когато клиента се обажда от мобилен телефон
 8. Поръчките се изпълняват в срок от 3 работни дни от датата на получаването на готова поръчка, с доставка до конкретен обект на фирмата, и до 5 работни дни с доставка с куриер на посочен адрес от клиента. Фирмата-търговец запазва правото си да удължи тези срокове при непредвидени технически или други обстоятелства.
 9. Търговеца се задълължава да изпълни всички точки по член 47 ал 1 от ЗЗП, когато са приложими за конкретен казус
 10. Съгласно член 48, ал 2 от ЗЗП - при договори за предоставяне на цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител, търговецът предоставя потвърждение на изричното предварително съгласие и приемане от потребителя за започване изпълнение на договора преди изтичане на срока за упражняване правото на отказ от договора.  
 11. Съгласно Чл. 50. (Доп. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., изм., бр. 41 от 2007 г., доп., бр. 27 от 2013 г., изм., бр. 61 от 2014 г. , в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:

  1. сключване на договора – при договор за услуги;

  2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя – при договор за продажба, или:

  а) когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока;

  б) при доставка на стока, която се състои от множество партиди или части, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната партида или част;

  в) при договори за редовна доставка на стоки, която се извършва през определен период от време, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на първата стока;

  3. сключване на договора – при договори за доставка на вода, газ или електрическа енергия, когато те не се предлагат за продажба, опаковани в ограничен обем или определено количество, и при договори за доставяне на централно отопление и на цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител.
 12. Можете да изтеглите формуляра за упражняване на правото на отказ от тук: https://www.dropbox.com/s/2jafc29t123vrso/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%8F%D1%80%20%D0%B7%D0%B0%20%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%B7.doc?dl=0 
   Попълнения формуляр се изпраща по електронен път на мейла на Търговеца за кореспонденция, а именно Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или на хартиен носител до адреса на управление на фирмата гр. София, ул. "Бурел" 46
 13. Съгласно член 52, потребителят може да използва както посочения по-горе формуляр, така и по друг не двусмислен начин да заяви отказа си от поръчката, а Търговеца е длъжен да потвърди отказа на потребителят незабавно.
Fuji Film Canon Praktica YUKON ZEP